
نحو ه نصب وردپرس روی هاست لینوکس
نحو ه نصب وردپرس روی هاست لینوکس
آموزش نصب وردپرس روی هاست لینوکس- cpanel
برای نصب وردپرس روی هاست لینوکس باید مراحل زیر را انجام دهیم.
مرحله اول ساختن دیتابیس می باشد.بنابراین :
برای ایجاد دیتا بیس ما ابتدا یک اسم یرای دیتا بیس انتخاب می کنیم.سپس یک نام کاربری می سازیم و این دو را به هم متصل می کنیم برای این کار ما کارهای زیر را انجام می دهیم :
وارد cpanel هاستتان شوید و وارد قسمت Mysql Database بروید.
سپس Create new database را بزنید و نام دیتا بیس را وارد کنید و دکمه creat database را بزنید .
سپس Go Backرا بزنید در این بخش یک user name برای اتصال به دیتابیس بسازید .
مجددا Go Backرا بزنید در این صفحه user و نام دیتابیس خود را انتخاب کنید و Add را بزنید و از این طریق نام دینابیس و یوزر را بهم ارتباط داده اید .و در آخر اجازه دسترسی را به کاربر مربوطه داده و Make Changes را بزنید.
مرحله بعدی بعد از اینکه دیتابیس ساخته شد آپلود وردپرس بر روی هاست لینوکس می باشد که برای اینکار مراحل زیر را انجام می دهیم :
ابتدا وردپرس را از سایت های مرجع فارسی دانلود کنید سپس فایل زیپی را در اختیار شما می گذارد ابتدا آن را از حالت فشرده خارج کنید و فایل فشرده را پاک کنید.
فایل wordpress را باز کنید و فایل های آن را Select All کنید و کلیک راست کنید و Move را بزنید یک پنجره باز می شود در آدرس public_html/ را وارد نمایید. و روی MoveFile(s) کلیک نمایید.سپس به Public_html بروید و ورد پرس را پاک کنید.
در مرحله بعدی باید به تغییرات در فایل ها بپردازیم بنابراین :
فایل wp-config-sample.php را پیدا کرده و کلیک راست کنید و گزینه Rename را بزنید و به wp-config.php تغییر دهید بعد از آن روی فایل wp-config.php کلیک راست کرده و گزینه Edit را انتخاب نمایید و به جای database_name_here نام دیتابیس و و به جای username_here نام کاربری و رمز عبوری که گذاشته اید را در password_here قرار دهید و بر روی Save Changes کلیک نمایید تا پیغام موفقیت به شما بدهد.
و در مرحله آخر به راه اندازی وردپرس می پردازیم :
دامنه را در مرورگر وارد کنید و وارد سایت شوید سپس فرم راه اندازی نمایش داده می شود. دراین قسمت های نام کاربری و رمز عبور و ایمیل را وارد نمایید و بر روی راه اندازی وردپرس کلیک کنید. و در آخر دکمه ورود را بزنید نام کاربری و رمز عبوری را وارد کنید و به پیشخوان وردپرس وارد شوید.